Cum poti mari numarul de clienti online cu ajutorul unei agentii

22 Apr 2020 12:24
Tags

Back to list of posts

De cate ori ati intrat pe un shop online si ati iesit imediat? Ei bine, raspunsul este ca destul de des, insa ce v-a determinat aceasta actiune si cum se poate evita acest comportament al potentialilor clienti? Totul sta inca din primele etape ale procesului de creare magazin online care sunt esentiale.
In primul rand, trebuie sa sti ca in mediul online, comportamentul oamenilor difera foarte mult fata de ceea ce se intampla intr-un magazin fizic. Asadar daca aveti de gand incepeti sa faceti pasii necesari pentru realizarea unui shop tineti cont in primul rand de comportamentul celor care vor calca pragul virtual al magazinului online.

Ce poti face pentru clientii tai

Totul tine de experienta, si nu, nu vorbim despre experienta dumneavoastra intr-un anumit domeniu, ci vorbim despre experienta celor care va vor vizita siteul. Traim in era vitezei, deci este firesc ca un magazin online sa ofere un acces rapid la diversele categorii de produse dar pe langa asta, trebuie sa legati colaborari stranse si cu firme de curierat pentru a asigura timpi cat mai scurti ai livrarii comenzilor clientilor.
Daca in ceea ce priveste livrarea trebuie sa va bazati pe serviciile externe ale firmelor de curierat, exista totusi solutii pentru ca oricine care va viziteaza site-ul sa se poata bucura de o experienta cat mai placuta.
Totul conteaza atunci va ganditi la creare magazin online, de la partea de functionare si cod, pana la prezentarea produselor si constructia meniurilor, toate acestea sunt esentiale pentru a optimiza experienta celor care va acceseaza siteul. Evident ca nimeni nu isi va dori sa stea mai mult de cateva clipe pe un site care nu arata bine sau este dezordonat. Atunci cand cineva intra pe un site al unui magazin online, intra pentru doua motife, fie stie exact ce isi doreste si vrea sa cumpere, fie cauta inspiratie. Indiferent de motive, un site dezordonat va alunga cu siguranta orice potential client. Nimanui nu-I place sa intre intr-un magazin ce arata ca un depozit sau ca si cum este pregatit sa se mute.

Ofera incredere si transparenta.

Pe langa un site ordonat, clientii isi doresc doua lucruri simple. Credibilitatea si preturile sunt cele doua elemente esentiale pentru a construi o clientela stabila. Asadar structura siteului trebuie sa fie una cat mai bine organizata astfel incat orice potential client sa poata gasi cat mai repede produsul pe care il cauta. Totodata, conteaza foarte mult si modul in care ati ales sa creati descrierile pentru produse. Este logic ca un site unde descrierile arata ceva genul: “camasa alba femei” clar nu prea poate avea o speranta de viata prea lunga.
Optati fie la serviciile specializate pentru SEO si creare magazin online ale expertilor, fie incercati sa optimizati cat mai mult siteul astfel incat acesta sa atraga si sa ofere corectitudine. Doar printr-o abordare corecta a pasilor de creare magazin online veti putea obtine rezultate bune. Acolo unde simtiti ca lucrurile va ies din maini, nu ezitati sa va recunoasteti limitele si sa apelati la ajutor specializat.

Comments: 0

Add a New Comment

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License